Heb je al gehoord van een kindercoach? Nee? Dat is helemaal niet zo gek. Benieuwd naar wie ik ben als kindercoach? Lees dan zeker verder. Hieronder neem ik je mee in de bijzondere wereld van kindercoaching.

Als kindercoach ben ik niet zo maar een coach. Ik ben iemand die vol liefde zit voor jouw dochter, die zorgt voor een veilige plaats zodat ze zichzelf kan en durft zijn en zich kan ontwikkelen. Dit allemaal op het tempo van jouw dochter. Ik ben een enthousiaste, nieuwsgierige kindercoach en toon belangstelling voor wat jouw dochter en jij, als mama, nodig hebben.

Elk meisje zit vol mogelijkheden en talenten. Jammer genoeg is het zich daar vaak niet van bewust. Door zelf op ontdekking te gaan, door te ervaren, wordt ze zich bewust van haar kwaliteiten en sterke kanten en kan het deze gericht inzetten. Hierdoor gaat elk meisje vanzelf stralen. Als kindercoach help ik deze stappen te zetten om zo het zelfvertrouwen te laten groeien want jouw dochter is uniek en goed zoals het is. 

Een positieve werkwijze staat centraal. Er wordt oplossingsgericht gewerkt. Mijn kracht als kindercoach is dat ik verder kijk dan het gedrag of de problemen van het meisje dat voor me zit. Ik kijk niet naar haar onmogelijkheden maar naar haar mogelijkheden. Deze worden dan ook in de kijker gezet en laten haar helemaal openbloeien.