Droom jij er als ouder van dat jouw dochter sterk in haar schoenen staat? Dat het gelukkig en vol zelfvertrouwen door het leven gaat? Merk je echter dat jouw dochter zich minder goed in haar vel voelt? En weet je even niet wat goed is voor haar? Op zo’n momenten is het fijn dat er iemand is die naar je luistert, die meedenkt en helpt waar nodig is. Ik kan je daarbij helpen. Welkom bij kindercoachpraktijk Toermalijn, voor meisjes vanaf 7 jaar.

“Jezelf kunnen zijn is het mooiste wat er is”

Door de druk van de huidige maatschappij verliezen heel wat meisjes uit het oog wie ze echt zijn. Elk meisje zit vol mogelijkheden en talenten. Jammer genoeg is het zich daar niet altijd van bewust. Als kindercoach coach ik jouw dochter om met meer zelfvertrouwen in het leven te staan. Op een laagdrempelige manier laat ik haar meer inzicht krijgen in zichzelf. Ze wordt zich bewust van wie ze is, wat ze kan en wat ze nodig heeft om gelukkig en vol zelfvertrouwen in het leven te staan.

Samen met je dochter ga ik op ontdekking naar haar kwaliteiten en sterke kanten. Door deze te ervaren, zal ze zich bewust worden van haar talenten en zo zal ze deze uiteindelijk ook gericht leren inzetten. Hierdoor gaat jouw dochter (opnieuw) vanzelf stralen. Ik help haar deze stappen te zetten om zo haar zelfvertrouwen te laten groeien want elk meisje is uniek en goed zoals ze is.

Samen neem ik jullie mee op een bijzonder pad. Jouw dochter staat centraal maar ook jou, de mama, neem ik mee in de weg die we samen afleggen.