Schatgravers

Schatgravers

Wil je graag wat meer te weten komen over jezelf en welke schatten er in je verscholen zitten? Laten we dan samen Schatgravers spelen! 

Schatgravers is een kaartspel dat je op dynamische wijze laat verbinden met jezelf en de ander. We gaan samen op zoek naar de schatten in jezelf. Hierdoor krijg je een completer beeld van jezelf en je medespelers, word je verrast door je eigen en anderen hun kwaliteiten en ontdek je kleine gelukjes op speelse wijze.

We spelen het spel met schatkaarten en karweikaarten. De schatkaarten versterken je zelfbeeld, stimuleren je zelfvertrouwen en vergroten je zelfinzicht. De karweikaarten bieden speelse en zinnige opdrachten aan. Ze zorgen voor een glimlach op je gezicht en een fonkeling in je ogen. De kaarten zijn onderverdeeld in levensomhelzende thema’s:

Liefs – lief zijn voor jezelf en anderen en dat ook ervaren
Schatten – jouw schatten en die van anderen opgraven
Wensen en dromen – wensen en mooie dromen de wereld insturen
Hier en nu – stilstaan en bezinnen
Fantasie –  de kracht van de verbeelding voelen
Genieten – aandacht geven aan kleine, bijzondere dingen

Tijdens de workshop maken we kennis met elkaar en de schatten, zoeken we welke schatten het beste bij jou passen en gaan we hier wat dieper op in. Jouw opgegraven schatten leggen we vast aan de hand van een leuke verwerking.

Je gaat naar huis met opgeladen batterijen, een positief gevoel, een oorkonde met je schatten op en een leuk extraatje.

Ben je benieuwd naar welke schatten er in je zitten en wil je samen met anderen een spel spelen? Schrijf je dan zeker in om samen Schatgravers te spelen. Inschrijven samen met een vriendje kan ook.

Schatgravers, ook voor broers en zussen

Schatgravers laat gezinsleden op een positieve manier naar elkaar kijken. De opdrachten zorgen op een speelse wijze voor een betere verbinding met elkaar. Het geeft een boost aan de band tussen broer(s) en zus(sen) en zorgt voor wederzijdse tolerantie. Ook zal het spel de onderlinge sfeer verbeteren.

Prijs?
35 euro voor een individueel moment.
25 euro per persoon wanneer je met twee of meer inschrijft.

Duur? 
Een potje Schatgravers duurt ongeveer 2 uur.

Schateiland Expeditie

Wil je op ontdekking gaan naar je schatten? Ben je benieuwd naar wat je kwaliteiten zijn? Dan is Schateiland Expeditie echt iets voor jou. Ik neem je mee op avontuur naar je eigen schateiland.

Samen gaan we op een creatieve en speelse manier een schatkaart maken van je binnenwereld. Zo kom je heel wat te weten over jezelf en bouwen we aan je zelfkennis en zelfvertrouwen. We zoeken een antwoord op de volgende vragen: 
– Wat kan ik goed? Wat zijn mijn schatten? Hoe en wanneer kan ik deze krachtig en praktisch inzetten?
– Wat vind ik nog lastig? Waar heb ik het nog moeilijk mee? Hoe kan ik hiermee omgaan?
– Welke schatten in mezelf zou ik nog willen versterken?

Tijdens de expeditie spelen we eerst het spel Schatgravers om je eigen schatten te ontdekken. Nadien maak je een schateiland. Beginnen doen we met een Expeditie-verhaal waarin jij de hoofdrol speelt. Het verhaal neemt je als expeditieganger mee op reis naar je binnenwereld en eigen verbeelding.

Aan het einde van de expeditie hou je een mooie, zelfontworpen schatkaart met waardevolle schatten over om bij te houden en te koesteren. Je vertrekt met een brede glimlach door alle prachtige ontdekkingen die je hebt gedaan.

Ben je geprikkeld en heb je interesse om samen op avontuur te gaan? Schrijf je dan zeker in voor Schateiland Expeditie.

Prijs?
40 euro voor een individueel moment.
30 euro per persoon wanneer je met twee inschrijft.

Duur?
Een expeditie duurt ongeveer 2 uur en 30 minuten

 

Schatgravers Regenboog

Heb je last van een kritische stem of negatieve gedachten die je geen fijn gevoel geven? Dit Regenboogmoment geeft een boost aan je zelfvertrouwen en zorgt voor positieve gevoelens en gedachten.

Aan de hand van vragen en opdrachten leer je helpende gedachten formuleren voor meer zelfinzicht en ter aanmoediging van jezelf. Deze helpende gedachten kunnen je helpen en ondersteunen op moeilijke momenten.

Je gaat naar huis met een krachtige, positieve en creatieve regenboog, vol met positieve gedachten en fijne gevoelens. Een kleurrijke regenboog om regelmatig naar terug te kijken en misschien zelfs boven je bed te hangen.

Wil je graag leren hoe je positieve, helpende gedachten formuleert? Aarzel dan zeker niet om langs te komen.

Prijs?
35 euro voor een individueel moment.
25 euro per persoon wanneer je met twee of meer inschrijft.

Duur?
Een Regenboogmoment duurt ongeveer 2 uur.